Deze site gebruikt Javascript. Momenteel is het gebruik van Javascript met uw browser niet mogelijk. Om deze site te kunnen bekijken is het belangrijk dat uw browser Javascript kan gebruiken. Bestellen

Hoe kunt u bestellen ?

Dit is een belangrijke pagina van deze site.
Door een product te bestellen geeft u direct steun aan de projecten.
U kunt mij gerust bellen voor vragen of toelichting via [telefoon] 070 - 3477620.
Bestellingen het liefst via de mail, email JW Support, maar natuurlijk kan het ook telefonisch.

Extra info m.b.t. de getoonde artikelen

De foto's van de tafelkleden en dekbedden zijn voorbeelden. Sommigen heb ik op voorraad, maar er is altijd een kans dat het door u gekozen artikel al is verkocht.

Het zijn allemaal unieke exemplaren en er is beslist geen sprake van bulkwerk.

U kunt natuurlijk uw speciale wensen kenbaar maken en dit heeft als extra voordeel dat u de juiste maat krijgt en de door u gewenste kleur(en).

Zorgt u er in elk geval voor het juiste bestelnummer te vermelden of uw wensen duidelijk te omschrijven.

Als u ge├»nteresseerd bent om de producten uit Bangladesh en Ghana in het echt te bewonderen horen wij dat graag. Via deze site laten we weten op welke markten en braderie├źn de producten wordt aangeboden. Mocht u een geschikte plaats weten om de producten te verkopen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.
Denkt u er vooral aan tijdig te bestellen, het is en blijft een hele afstand die de producten afleggen.
Maar dat weerhoudt ons er niet van, toch ?

Prijzen, betaling & levering

Alle genoemde prijzen zijn exclusief mogelijke verzendkosten. Voor kleine orders kan betaling achteraf plaatsvinden door overmaking van het verschuldigde bedrag op de bankrekening ( IBAN ):

NL18ABNA0980472938 ( ABN AMRO ) ten name van JW Support te Zoetermeer

Voor grote orders geldt dat vooraf een aanbetaling dient te worden gedaan en het resterende bedrag kan na aflevering van de bestelling worden voldaan.

Indien u besluit de bestelde goederen te komen afhalen, behoort contante betaling natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van de grootte van de bestelling zal in overleg worden afgesproken op welke wijze de goederen bij u zullen worden afgeleverd.

Gebruikte materialen

De kwaliteit van de gebruikte materialen varieert van 100% katoen tot een mix van katoen en andere stoffen ( minder kreukgevoelig ).
De kleurechtheid van borduurgaren is enorm hoog, de tafellakens kunnen gemakkelijk op 60 graden gewassen worden met gebruik van een anti-vlekken gel en de witte katoenen exemplaren kunnen desgewenst in de kookwas.
Weet wel dat 100% katoen krimpt, vandaar dat de dekbedovertrekken bv. op 1,40 x 2,50 worden gemaakt. De mixstoffen zijn minder krimpgevoelig, een dekbedovertrek kan in zo'n geval altijd wat kleiner gemaakt worden.

Persoonlijk wensen

Natuurlijk kunt u altijd wensen uitspreken over kleur, decoratie, afmetingen en kwaliteitscombinaties. De Bengalen doen hun uiterste best hier gehoor aan te geven, vanzelfsprekend rekening houdend met de mogelijkheden ter plaatse.
Wij vragen uw begrip voor het feit dat er soms kleur- of decoratieafwijkingen mogelijk zijn en dat JW Support derhalve geen verantwoordelijkheid kan dragen voor "tegenvallende" resultaten na speciale bestellingen.